Aktiviteter sesongen 2021

Soppsesongen er såvidt i gang. Det er bare en uke til første soppkontroll.

Soppkontroller søndager klokken 15–17 på Tromsø museum (hvis ikke annet sted er angitt)

8. august. Soppkontroll
15. august. Soppkontroll
22. august. Soppkontroll
29. august. Soppkontroll
5. september Soppkontroll/Soppens dag. Se eget program.
12. september. Soppkontroll

Sazza Naturhus, Tranøybotn, Senja. 29. august. Soppkontroll og -utstilling. Klokka 14.00 – 16.00.

Øvre Dividale nasjonalpark fyller 50 år. I den anledning blir det soppkontroll søndag 19. september. Kontrollen  holdes ved Skakterelva.

Grunnkurs sopp på Senja 27. – 28. august i regi av Sazza

Grunnkurs sopp, Nordreisa, i regi av Turlaget

Grunnkurs sopp, Tromsø, i regi av Tromsø soppforening. 1. september, 4. september og 8. september. Se her for info.

For medlemmer

Mars, medlemsmøte. Avlyst på grunn av korona.

10. juni, torsdag. Soppsakkyndige, møte om sesongens kontroller og kurs. Ansvarlig: Jan Thomas Schwenke. Møtes avholdes hos Mattilsynet og starter klokka 18.00.

9. juni, onsdag. Morkeljakt på campus Tromsø. Ansvarlig: Truls Tunby Kristiansen.

25. august, onsdag. Sopptur. Vi møtes ved Fagernes skole i Ramfjorden klokka 17.00. Ansvarlig Jan Thomas Schwenke.

27. – 29. august. Samling for soppsakkyndige på Senja. Ansvarlig: Kari Riddervold.

18. september, lørdag. Sopptur, jakten på den gule trompet. Øverbygd. Ansvarlig: Kari Riddervold. Mere info kommer.

November. Medlemsmøte. Tema avklares senere.

November. Tegnekurs for barn og voksne. Vil du lære å tegne sopp? Ansvarlig Larissa Acharia. Informasjon kommer.