Velkommen til årsmøtet mandag 26. februar

Velkommen til årsmøtet mandag 26. februar. Møtet avholdes i kantina på Rådhuset. Vi starter klokka 18.00 og holder på til ca. 21.00. Det blir enkel servering.

Etter at det formelle møtet er ferdig blir det foredrag med Roger Andresen og Pernille Næss. De er medlemmer av foreningen i Oslo hvor Roger er styreleder. Dette året bor de på Storsteinnnes i Balsfjord. Kjenner du til Soppsnakk? Dette er en gruppe som i regi av forbundet møtes på zoom ca.  gang i måneden. Det er Roger og Pernille som er faglig ansvarlige. Siste tema var «Ikke Matsopp», – meget nyttig og lærerikt! Hva tema blir på møtet hos oss, er fortsatt hemmelig, – vi gleder oss!

VALGKOMITEENS INNSTILLING 2024

INNKALLING TIL ÅRSMØTET 2024-1

 

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme Baskerville 2

Up ↑