Nytteveksttur i Botanisk hage

Knappe to uker før nyttevekstturen ble gjennomført lå det fortsatt mye snø i Botanisk hage.  Men etter noen dager med mildvær og litt sol, tiner snøen fort og plantene kommer meget raskt opp. 18 nyttevekstinteresserte personer deltok på rusleturen i og rundt Botanisk hage. Vi fant alt vi hadde funnet på forrige tur 13 dager tidligere. En fordel med å gå flere turer er at du får se nyttevekstene gjennom flere stadier. De unge små ser ofte veldig annerledes ut enn de litt større. Dessuten blir artsbestemmelse betydelig enklere når planten blomstrer, – om den gjør det. Vi fant dessuten brennesle, turt, museører på bjørka og ormetelg som ikke må forveksles med strutseving. Veldig gøy med så mange nyttevekstinteresserte medlemmer. Ny tur annonseres snart!

Hvordan kan du bruke det du finner av nyttevekster? Noen tips kommer.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme Baskerville 2

Up ↑