Siste soppkontroll avholdt for i år

Det er fortsatt stor aktivitet i soppskogen. På soppkontrollen kom 32 personer innom med 10 soppkurver som ble kontrollert. En person hadde med traktkantareller som de hadde plukket på innlandet. En annen person viste frem bilde av traktkantareller som de hadde plukket på Kvaløya. Noen kom med mørk høstmorkel og faktisk noen unge fine steinsopper.

Om Tromsø soppforening ikke avholder flere kontroller nå i høst, så kan vi anbefale den digitale soppappen som er bemannet med folk. Mange forteller at de har hatt god nytte av dette tilbudet. For mer informasjon se her.  Eller dere kan kontakte Tromsø soppforening.

Soppsakkydige var Bjørn-Leif Paulsen og Ole Georg Pettersen.

Bildet nedenfor viser traktkantarell  i Sør-Norge. Traktkantarell er ikke så vanlig i Troms.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme Baskerville 2

Up ↑