Planlegging av årets soppsesong

Åtte soppsakkyndige møttes for å planlegge soppsesongen som nærmer seg. Årets endringer i normlista ble gjennomgått. Den største endringer er at navnet på giftkremle er endret til rødkremle.

Sesongens første sopptur blir allerede arrangert i morgen 9. juni! Vi skal prøve å gjennomføre flere turer enn i fjor, men er avhengig å ha folk til å holde dem. Hvis du vil assistere (du trenger ikke være soppsakkyndig), er det bare å melde seg. Også årets soppkontroller vil bli avholdt på Tromsø museum, alle søndager fra 7. august til 18. september. Vi planlegger ett grunnkurs og ett videregående kurs, – muligens i uke 36. Tidspunktene kommer vi tilbake til. Medlemmer er prioritert og får betydelig lavere pris enn ikke-medlemmer.