Aktiviteter 2022 – to kurs annonseres snart

Aktivitetslista for 2022 begynner å ta form (se vedlegg). Datoene mange av arrangementene er allerede bestemt. Første kurs er Kartleggingskurs 20. april. Dette er et praktisk kurs hvor du lærer å registrere funn. Kurset er gratis. Kursansvarlig: Ole Christian Hagestad.

Tang og tare kurs vil bli avholdt lørdag 14. mai i Tromsø. Kurset vil bli avholdt på Naturvitenskapelig avdeling av Tromsø Museum (gamle akvariet). Turen tar vi i fjæra på sørspissen. Vi prøver å få til felles middag på en av byens restauranter på kvelden. Kursansvarlige: John Richard Hansen og Jan Thomas Schwenke.

Annonsering og påmelding kommer snart i kalenderen. På begge kursene vil det være begrenset antall plasser.

Aktiviteter 2022

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme Baskerville 2

Up ↑