Aktiviteter 2021

Alle aktivitetene som er planlagt, planlegges som fysiske møter/turer/kurs. Tromsø soppforening vil til enhver tid forholde seg til lokale og nasjonale smittevernregler. Forbundet har også vedtatt egne smittvernregler vi vil følge.

For medlemmer

Mars, medlemsmøte. Avlyst på grunn av korona.

3. juni, torsdag. Soppsakkyndige, møte om sesongens kontroller kurs. Ansvarlig: Jan Thomas Schwenke. Informasjon kommer.

9. juni, onsdag. Morkeljakt på campus Tromsø. Ansvarlig: Truls Tunby Kristiansen.

Kartleggingsturer/aktiviteter: Planer kommer. Ansvarlig: Kelly Then.

18. august, onsdag. Sopptur. Tid og sted kommer.

27. – 29. august. Samling for soppsakkyndige på Senja. Ansvarlig: Kari Riddervold. Mere info kommer.

11. september, lørdag. Sopptur, jakten på den gule trompet. Øverbygd. Ansvarlig: Kari Riddervold. Mere info kommer.

November. Medlemsmøte. Tema avklares senere.

November. Tegnekurs for barn og voksne. Vil du lære å tegne sopp? Ansvarlig Larissa Acharia. Informasjon kommer.

Soppkontroller søndager klokken 16–18 på Tromsø museum (hvis ikke annet sted er angitt)

8. august. Soppkontroll
15. august. Soppkontroll
22. august. Soppkontroll
29. august. Soppkontroll
5. september Soppkontroll/Soppens dag. Se eget program.
12. september. Soppkontroll

Grunnkurs sopp på Senja 27. – 28. august i regi av Sazza