Årsmøtet avholdt

Årsmøtet ble avholdt 25 februar. Styret var samlet hjemme hos styreleder Kari Riddervold, mens syv øvrige medlemmer deltok på Zoom. Alle saksforslaget ble vedtatt som foreslått. Bjørn-Leif Paulsen ble gjenvalgt som styremedlem. Han har vært med i styret siden starten i 1997. Imponerende! Vi er veldig glad for at Bjørn-Leif fortsetter i styret hvor han har ansvar for økonomien. Truls Tunby Kristiansen gikk av som styremedlem men vil fortsatt bidra aktivt. I juni har han ansvaret for vårens vakreste gourmet-eventyr – morkeltur i Breivika. Larissa Acharya er valgt inn som nytt styremedlem. Larissa har vært medlem av Tromsø soppforening noen år og hun tok eksamen som soppsakkyndig i 2020. Karin Abeler og Ole Georg Pettersen ble gjenvalgt som varamedlemmer. Aktivitetslista ble vedtatt og vil snart bli lagt ut. Du finner referatet nedenfor.

Signert referat arsmote 2021