Årsmøtet avholdt

Årsmøtet ble avholdt 25 februar. Styret var samlet hjemme hos styreleder Kari Riddervold, mens syv øvrige medlemmer deltok på Zoom. Alle saksforslaget ble vedtatt som foreslått. Bjørn-Leif Paulsen ble gjenvalgt som styremedlem. Han har vært med i styret siden starten i 1997. Imponerende! Vi er veldig glad for at Bjørn-Leif fortsetter i styret hvor han har ansvar for økonomien. Truls Tunby Kristiansen gikk av som styremedlem men vil fortsatt bidra aktivt. I juni har han ansvaret for vårens vakreste gourmet-eventyr – morkeltur i Breivika. Larissa Acharya er valgt inn som nytt styremedlem. Larissa har vært medlem av Tromsø soppforening noen år og hun tok eksamen som soppsakkyndig i 2020. Karin Abeler og Ole Georg Pettersen ble gjenvalgt som varamedlemmer. Aktivitetslista ble vedtatt og vil snart bli lagt ut. Du finner referatet nedenfor.

Signert referat arsmote 2021

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme Baskerville 2

Up ↑