Eksamen for soppsakkyndige

Endelig var dagen her. Kurset startet opp våren 2019 og det har vært mange utfordringer underveis. Til tross for korona og knapt med sopp i fjor, eksamen ble gjennomført som planlagt. Soppsesongen er kort her nord og derfor var Tromsø Soppforening først ute med eksamen denne høsten. Og vi har samlet og samlet inn materiale de siste dagene. Ifølge eksaminator Kolbørn Mohn Jensen som kom opp fra Oslo, var eksamensmaterialet sjelden godt, både med hensyn til kvalitet og kvantitet. Han hadde kun med to sopper sørfra, – der er sopphøsten heller mager.

Men hvordan gikk det med kandidatene? Alle seks fra Tromsø Soppforening besto med glans. Vi er så stolte av dere! Målet er nådd for dere alle!

Tusen takk til alle som har bidratt med å få kurset og eksamen vel i havn. For en bragd og for for et resultat!

Eva Espeland

Larissa Acharya

Lisa Helstrøm Jørgensen

Ole Georg Pettersen

Teppo Rämä

Kelly Then

Eksaminiator Kolbjørn Mohn Jensen og sensor Jan Thomas Schwenke etter vel overstått eksamen.