Innslag om sopp på NRK Troms radio

NRK Troms hadde innslag om sopp i dag. Du kan høre innslagene her:

Går vi mot et godt soppår?

På jakt etter skogens gull.

I 2018 var det hele tre innslag på NRK med Tromsø Soppforening. Du finner innslagene her.

Jan Thomas Schwenke snakket både generelt om sopp og tilbereding; to innslag. Friluftsmagasinet hadde lørdag 1. september 2018 innslag fra Tromsø soppforening sin sopptur på Charlottenlund. Turledere var Rolf Engstad og Connie Rossing Moe.

Så var det Soppens dag i dag 2. september 2018. I programmet Naturens verden intervjuet Tove Fugelsnes styreleder i Tromsø soppforening Kari Riddervold. Temaet var at vi ser bare litt av soppen. Under bakken ligger soppen sitt skjulte nettverk og gjennom dette kommuniserer trær og planter.

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme Baskerville 2

Up ↑