Toolbar
Tromsø Soppforening

2017

Have 2 items


Deprecated: Non-static method K2ModelItem::getItemExtraFields() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/tromsoso/public_html/main/templates/ja_lens/html/com_k2/generic.php on line 61

I begynnelsen av september 2013 ble bittersoppen Gymnopilus luteofolius (Peck) Singer funnet på en flishaug i Lavangsdalen, Balsfjord og Tromsø. Dette er faktisk det første funn av denne arten i Europa. Funnet ble gjort i forbindelse gjennomføringen av soppkurset “Kurs for utdannelse av soppsakkyndige”, som Tromsø soppforening arrangerte i regi av Norges sopp- og nyttevekstforbund. Tromsø Soppforening skrev en artikkel om funnet høsten 2013

I Polarflokken 38 utgitt i 2016, har Geir Mathiassen, Alfred Granmo og Kolbjørn Mohn Jenssen skrevet er artikkel om det sensasjonelle funnet. Artikkelen gjengis her i sin helhet her.

Publisert i Artikler om sopp
søndag, 12 mars 2017 05:00

Referat fra årsmøtet 2017

Sted:        Mattilsynets lokaler i Skippergt 16, Tromsø
Tid:          Onsdag 22. februar. Klokken 17:10-17:55
Til stede:  Jan Thomas Schwenke, Bjørn-Leif Paulsen, Ann Kristin Haukland, Teppo Rämä, Roger Westmark, Jorunn Albrigtsen, Geir Mathiassen

Saker:

Sak 0 - Godkjenning av innkalling og dagsorden

  • Valg av møteleder
  • Valg av referent

Behandlet. Jan Thomas Schwenke ble valgt som møteleder. Teppo Rämä ble valgt som referent.

Sak 1 - Årsberetning, herunder evaluering av sesongen 2016
Årsberetningen ble gått igjennom og godkjent.

Sak 2 - Regnskap per 31.12.2016
Regnskapet ble gått gjennom og godkjent.

Sak 3 - Foreningens årsplan og budsjett for 2017-01-08
Foreningens årsplan og budsjett for 2017-18 ble gått gjennom og godkjent.

Sak 4 - Innkomne forslag
Eventuelle forslag til saker måtte være Tromsø soppforening i hende innen 13. januar. Det var ingen innkomne forslag.

Sak 5 - Valg av delegat(er) til forbundets årsmøte (23.4.)
Jan Thomas Schwenke foreslo at styret delegeres ansvar for valg av delegat(er) til forbundets årsmøte. Årsmøtet var enig om forslaget og det ble godkjent.

Sak 6 -Valg

  • Valg av styre

Forslag fra valgkomiteen for styret 2017-18 var følgende: Jan Thomas Schwenke (styreleder), Bjørn-Leif Paulsen (nestleder/kasserer), Ann Kristin Haukland (medlem), Teppo Rämä (medlem), Kari Riddervold (medlem), Rolf Engstad (varamedlem) og Karin Abeler (varamedlem). Det var ikke andre forslag og dermed ble dette forslaget godkjent. Kari Riddervold kommer inn i styret og erstatter Roger Westmark, som var på valg. Varamedlem 2016-2017 Rolf Engstad og Yoshie Kasajima var på valg. Rolf Engstad fortsetter og Yoshie Kasajima går ut og blir erstattet av Karin Abeler. Roger Westmark og Yoshie Kasajima er takket for innsats i styret.

  • Valg av valgkomite

Forslag for valgkomiteen: John Richard Hansen (på valg). Det var ikke andre forslag og dermed ble dette godkjent. Andre plassen i valgkomiteen holdes åpent inntil videre. Jorunn Albrigtsen, som var valgkomitemedlem 2016-17, var på valg og går av. Hun er takket for innsatsen.

 

Tromsø, 10. mars 2017 

Teppo Rämä
Referent

Publisert i Møter og Kurs

Litt om Tromsø Soppforening

Sample Image Tromsø Soppforening ble stiftet 14. mai 2003, seks år etter at det ble avholdt eksamen for soppsakkyndige i Tromsø. Kjernen i foreningen består fortsatt av soppsakkyndige fra eksamensåret 1997. Les mer her...

Kontakt oss

Tromsø Soppforening
co/Mattilsynet
Skippergata 16
9008 Tromsø

Kontaktpersoner:
Bjørn-Leif Paulsen 414 16 799
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kari Riddervold 959 62 334
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tromsø Soppforening logo