.. Soppkurs i Skibotn .. Soppkurs i Skibotn Foto: Lasse Aleksandersen
04 sep 2013

Kurs for utdannelse av soppsakkyndige ble avsluttet med samling i Skibotn siste helga i august. Her var det gode forekomster av sopp, og på den avsluttende store sopp-prøven var det 84 ulike arter fordelt på 86 fat. De 12 som deltok viste stor iver både under innsamling og bestemmelse av sopp. Det kom også mange hyggelige tilbakemeldinger på kurset og forpleiningen ved feltstasjonen i Skibotn. Kursleder Kolbjørn Mohn Jenssen var også svært fornøyd med oppholdet, og det store utvalget av sopp han fant i nord. Foruten flere sjeldne arter, fant han en sopp som kan vise seg å være ny for Norden. 

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Sist redigert fredag, 27 desember 2013 20:52

Skriv en kommentar

Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

Litt om Tromsø Soppforening

Sample Image Tromsø Soppforening ble stiftet 14. mai 2003, seks år etter at det ble avholdt eksamen for soppsakkyndige i Tromsø. Kjernen i foreningen består fortsatt av soppsakkyndige fra eksamensåret 1997. Les mer her...

Kontakt oss

Tromsø Soppforening
co/Mattilsynet
Skippergata 16
9008 Tromsø

Kontaktpersoner:
Bjørn-Leif Paulsen 414 16 799
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kari Riddervold 959 62 334
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tromsø Soppforening logo