...Per Marstad og Connie Rossing Moe ...Per Marstad og Connie Rossing Moe Foto: naTournor
19 aug 2019

Mandag 18. august arrangerte Tromsø Soppforening sopptur for soppsakkyndige og de som deltar på soppsakkyndigkurset. 10 personer deltok med Per Marstad og Geir Mathiassen som turledere. Vi kjørte til Straumsbukta hvor vi gikk nesten tre timer i terrenget. Aldri har vi sett så lite sopp i Straumsbuka, - men vi fant faktisk 63 arter. Lite av hver art, men mye forskjellig. Vi brukte god tid til å gjennomgå alle kurvene og alle artene. Soppene ble ivrig diskutert, vurdert, luktet på og studert. En lærerik og hyggelig tur. Takk til Geir og Per for et flott initiativ og gjennomført tur.

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Sist redigert fredag, 23 august 2019 06:42

Skriv en kommentar

Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

Litt om Tromsø Soppforening

Sample Image Tromsø Soppforening ble stiftet 14. mai 2003, seks år etter at det ble avholdt eksamen for soppsakkyndige i Tromsø. Kjernen i foreningen består fortsatt av soppsakkyndige fra eksamensåret 1997. Les mer her...

Kontakt oss

Tromsø Soppforening
co/Mattilsynet
Skippergata 16
9008 Tromsø

Kontaktpersoner:
Bjørn-Leif Paulsen 414 16 799
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kari Riddervold 959 62 334
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tromsø Soppforening logo