...Blekksopp tegnet med blekk fra blekksopp. ...Blekksopp tegnet med blekk fra blekksopp. Tegnet av Jens K Styve
14 mai 2019

Alle soppsakkyndige i Tromsø Soppforening må resertifiseres i løpet av inneværende år for å kunne stå på soppkontroll. Deretter på man resertifiseres hvert femte år. Det er ingen prøve men en obligatorisk teoriøkt på tre timer, pluss fem timer i felt.

Tromsø soppforening tilbyr flere alternativer i år. Alle tilbudene er gratis.

Teoridel 4. juni på Mattilsynet i Tromsø, fra klokka 16.00 – 19.00. Vi kombinerer teordielen med gjennomgang av normlisten og fordeling av arbeidsoppgaver for kommende sesong. Jan Thomas har ansvaret for denne kvelden.

Teori og felttur lørdag 17. august, til sammen 8 timer. Per Marstad kommer til Tromsø for å holde resertifiseringskurs for oss. Geir Mathiassen blir med på vegne av Tromsø Soppforening. Kurssted blir Botanisk avdeling (gamle marinbiologisk stasjon). Påmelding til Jan Thomas, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen utgangen av mai.

De to påfølgende dager blir det sopptur til henholdsvis Skibotn og Straumsbukta. De soppturene har ingen sammenheng med resertifiseringa, så de som ønsker kan delta uavhengig av sertifiseringsopplegget. Påmelding til Geir Mathiassen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Andre muligheter for feltdelen: Skibotnhelga 23. – 25. august (soppsakkyndigkurs), 30. og 31. august i forbindelse med soppinnsamling til Soppens dag og soppkurs for Tekna. Deltakelse på Høstsopptreffet på Romerike 12. – 15- september vil også gi godkjent resertifisering. LENKE

Vi håper at du har anledning til å delta på noen av disse tilbudene. Velkommen!  

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Sist redigert onsdag, 05 juni 2019 15:36

Skriv en kommentar

Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

Litt om Tromsø Soppforening

Sample Image Tromsø Soppforening ble stiftet 14. mai 2003, seks år etter at det ble avholdt eksamen for soppsakkyndige i Tromsø. Kjernen i foreningen består fortsatt av soppsakkyndige fra eksamensåret 1997. Les mer her...

Kontakt oss

Tromsø Soppforening
co/Mattilsynet
Skippergata 16
9008 Tromsø

Kontaktpersoner:
Bjørn-Leif Paulsen 414 16 799
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kari Riddervold 959 62 334
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tromsø Soppforening logo