...Steinsopp. ...Steinsopp. Foto: naTournor
23 aug 2015

Sesongens første soppkontroll ble gjennomført søndag 23. august ved Tromsø Museum. 20 personer kom til kontrollen og de hadde med seg 14 kurver som ble kontrollert. Det ble ikke funnet giftsopp i noen av soppkurvene. Oppmøtet må vurderes som godt tatt i betraktning den dårlige sopphøsten fram til nå.  Noen hadde funnet kantareller og litt steinsopp,  en hadde kurven full av fine rødskrubber, en hadde med sjampinjong plukket på Tromsøya, mens andre hadde funnet risker, kremler og sleipsopp. En del var innom kontrollen kun for å se på sopputstillingen som ble presentert. Ansvarlig soppsakkyndig var Truls Tunby Kristiansen.

 

 

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Sist redigert mandag, 24 august 2015 16:25

Skriv en kommentar

Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

Litt om Tromsø Soppforening

Sample Image Tromsø Soppforening ble stiftet 14. mai 2003, seks år etter at det ble avholdt eksamen for soppsakkyndige i Tromsø. Kjernen i foreningen består fortsatt av soppsakkyndige fra eksamensåret 1997. Les mer her...

Kontakt oss

Tromsø Soppforening
co/Mattilsynet
Skippergata 16
9008 Tromsø

Kontaktpersoner:
Bjørn-Leif Paulsen 414 16 799
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kari Riddervold 959 62 334
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tromsø Soppforening logo