..Kantareller ..Kantareller Foto: naTournor
18 aug 2015

Norges sopp- og nyttevekstforbund (NSNF) har sendt ut en pressemelding hvor de informerte om at forbundets soppkontroller legges ned på grunn av pengemangel. Etter sju år uten offentlig støtte er ikke de lokale soppforeningene i stand til å drifte tilbudet  uten støtte fra myndighetene. Foreningene må bruke egne midler til å arrangere soppkontroller. Dette går utover aktiviteter rettet mot medlemmene i Soppforeningene. Tromsø Soppforening er med i NSNF og støtter opp denne beslutningen fattet av styret i NSNF.

Tromsø Soppforening har i år fått økonomisk støtte fra Mattilsynet og Tromsø Museum. Vi kommer derfor til å arrangere soppturer, -kontroller og Soppens dag som vanlig. Se også  artikkel i Bladet Tromsø. Tromsø Kommune har gitt støtte til soppkurs for fremmedspråklige. Se egen artikkel.

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Sist redigert torsdag, 20 august 2015 17:33

Skriv en kommentar

Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

Litt om Tromsø Soppforening

Sample Image Tromsø Soppforening ble stiftet 14. mai 2003, seks år etter at det ble avholdt eksamen for soppsakkyndige i Tromsø. Kjernen i foreningen består fortsatt av soppsakkyndige fra eksamensåret 1997. Les mer her...

Kontakt oss

Tromsø Soppforening
co/Mattilsynet
Skippergata 16
9008 Tromsø

Kontaktpersoner:
Bjørn-Leif Paulsen 414 16 799
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kari Riddervold 959 62 334
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tromsø Soppforening logo